Крачка към независимостта

icon
Sofialive.bg

Емблематичната софийска улица "Г. С. Раковски" приюти на номер 149 още едно смислено и независимо пространство за театър с името I AM STUDIO. Зад проекта стои театрално сдружение Реплика, носител на Голямата награда за полет в изкуството „Стоян Камбарев” за 2014. Хората от Реплика обръщат поглед към съвременния театър, документалните проекти и възможността за реализация на младите таланти.

450

Първият спектакъл за театралния сезон беше Ние.бг на режисьора Георг Жено, в което участници са не само актьорите, но и зрителите. Бързаме да ти споделим и приятното уточнение, че до края на 2014 ще можеш да гледаш всички представления от програмата безплатно. Изключение прави само Заполярная правда, която ще се играе на 26 ноември с благотворителна цел.

Радваме се от сърце на младите артисти, които - в трудните условия на съвременните финансови ограничения (и разни други неща, за които няма да отваряме уста), са избрали трънливия път на свободата към изследването на нови театрални естетики и реализиране на разнообразни проекти.