Solar Summer за двама

icon
Sofialive.bg

Знаеш кои са най-яките електронни летни партита на морето, нали? Уикендите Solar Summer, организирани от Yalta Club и Solar Summer Festival на Cacao Beach от години са магнит за феновете на електронната музика. А следващият уикенд, 5 и 6 август, парти настроението от пулта ще дирижират Dubfire и Samanta в петък и Sharam и Anna в събота.

solars ummer image

Както повеляват традициите, и тази година организаторите, заедно със Sofia Live ще подарят покана за двама за морския купон. За да се пребориш за наградата, трябва да отговориш правилно с коментар на въпроса ни в нашия Facebook. Ние пък ще изтеглим името на победителя в шоуто 180 минути София идния понеделник (1 август) и ще се свържем с него, за да уточним как да си получи поканата.

sharam image
Sharam

На 5 август Dubfire (на водещата снимка) ще представи за пръв път у нас новата си концепция Hybrid, описвана от специализираните медии като нещо невиждано до момента. Спектакълът комбинира техно музика, светлинно шоу и 2D и 3D анимации по иновативен и супер въздействащ начин. В петък ще видим и чуем още и 23-годишната техно звезда Samanta от Литва (на втората снимка горе).

На 6 август Sharam ще представи новия си албум Retroactive, изпълнен с отзвук от 80-арското диско и мрачен дръм енд бейс. С него на пулта ще видим и бразилската DJ звезда Anna (на третата снимка горе).

Бирария с богато меню от картофени мезета