SOHO отново ни радва предколедно

icon
Sofialive.bg

В първия декемврийски уикенд ( 3-4 декември) домакините от SOHO отново ни поднасят балансирана селекция от внимателно подбрани автори на лимитирани серии интериорни дизайнерски продукти, дамска, мъжка и детска мода, играчки, книги, козметика, бижута и други аксесоари, гарнирани с кулинарни изкушения.

SoBAZAAR е създаден за хора, които ги е грижа какво използват и държат нещата около тях да не са просто неодухотворени предмети, ами освен функционалност да носят и радост за душата. По-скоро концептуален “pop-up магазин”, отколкото базар, събитието дава платформа за изява на талантливи автори и производители на стойностни продукти и вдъхновява колаборации между тях.

С още по-голям размах цялата триетажна къща на ул. Искър 4 ще бъде изпълнена с 47  участници, над една трета, от които се появяват за първи път и повечето са с нови колекции с дебют на събитието.

sobazzar2 image

Друго нововъведение, за което споделят организаторите, е “зонирането” на различните пространства. На първия етаж ще те посрещнат ръчно изработени мебели и предмети за дома сред нестандартни цветя и дамска мода, която дефилира по най-големите световни подиуми. До тях ще има цяла зала, напълно посветена на мъжете (нещо, което досега не е било постигано). Вторият етаж ще е изпълнен с кулинарните изкушения - такива, които да наситят сетивата на момента, но също така и подходящи за изненада на любими същества. Третият етаж е посветен по равно на дамите и децата. Пълен с фини бижута, био козметика и предмети за дома в скандинавски стил и играчки, аксесоари и дрехи за малчугани, разделени от книгите на 2 издателства, които паралелно носят послания както за малки, така и за големи.

Гушни доброто си коледно настроение още сега и се запъти към Зелената къща на Искър 4 този уикенд!

 


Предварително можеш да добиеш представа за селекцията от онлайн каталога с участниците.

 

Нощен бар с музика на живо