Love Actually се завръща с оригиналния си каст

icon
Sofialive.bg

Дойде времето всички жени да разберат какво означава да има продължение на Star Wars, както писа една приятелка във Фейсбук. Сигурни сме, че независимо дали си мъж или жена, култовият филм на Ричард Къртис - сценарист и режисьор, не те е оставил равнодушен. Смял си се, плакал си, ядосвал си се и като цяло си бил преизпълен с емоции.

Ето че сега ще видим какво се случва в Наистина Любов (Love Actually), как е потръгнал животът при някои от незабравимите персонажи на Хю Грант, Мартин Маккътчън, Кийра Найтли, Лиъм Нийсън, Колин Фърт и Андрю Линкълн.

love image

Къртис споделя, че никога не е обмислял да направи продължение на обичания коледен филм, но е щастлив, че повечето актьори са сред нас и са готови да се включат в това ново приключение.

А идеята да се направи 10-минутен филм, в който да видим настоящето през съдбите на героите.

Как е подходил към историите и как са се справили с непрежалимата загуба на големия британски актьор - Алън Рикман, ще разберем на 24 март по BBC One във Великобритания, а пък в Щатите на 25 май по NBC. Средствата, събрани от филма, ще бъдат дарени за борба с бедността.

Пици по американска рецепта