5 причини да посетиш Sofia Fun Fest

icon
Sofialive.bg

Отиде си лятото, идва есента. Обаче имаме добри новини — Sofia Fun Fest се завръща за трета поредна година, а ние сме тук, за да ти дадем най-апетитните причини, заради които да грабнеш децата и да се насочиш към Ring Mall-a. Без да ти даваме абсолютно подробна карта на евента, нека просто започнем.

1. Sofia Fun Fest е пресечна точка на изкуствата

Домакините от Sofia Ring Mall ще приютят работилнички от различни форми на изобразителното и приложно изкуство в откритото пространство пред амфитеатралната сцена и ще разгърнат възможности за различни спортни занимания на затворения за целта VIP паркинг.

istock579163986_1254

2. Програмата е повече от разнообразна

В рамките на двата фестивални дни – на 23 и 24 септември, 2017 г., досущ като предходните издания, всяко дете ще може да се запознае с различни видове спортни дейности, форми на изобразителното, приложното, вокалното, танцовото и театралното изкуство.

3. Ще се учиш редом с малчуганите


Тази година възможностите са още повече. Поради огромния интерес ще увеличим броя на арт работилниците, в които децата да се включат и да се запознаят с различни стилове на приложното изкуство, както и да вземат участие в пленери. Гарантираме ти, че ритмите на различните видове танци ще те накарат и ти да затанцуваш редом с танцьорите и малчуганите. В специален уъркшоп ще можеш да научиш и техните стъпки.

istock665204246_1255

4. Искаме да съберем семейства на едно място

По време на феста (23 и 24 септември) ще поднесем на децата и родителите им истинско забавление и съвместни занимания. Цялото семейство ще научи повече и ще може да се запознае отблизо със спортовете и изкуствата, от които децата се вълнуват, както и ще открият нови такива.

5. Фестивалът ще е по-красив от всяка друга година 

Да, прочете правилно. Наистина ще е по-красив. Преди време ти бяхме обещали, че скоро ще разбереш кой ще е един от гостите на събитието, но вече сме готови да ти го кажем. Биляна Лазарова, Мист Тийн Свят 2017 ще бъде гост-изпълнител за Sofia Fun Fest за първа година, а ние сме сигурни в едно: малчуганите я обожават.

Романтиката на италианската провинция - прясна, спокойна и вкусна