Come on, Barbie, Let’s go party: публичен дом от ново поколение

icon
Sofialive.bg

Технологиите завлядяха и най-интимните части от живота ни, а респективно расте и интересът към секс джаджите. Една от най-бързо разширяващите се ниши е тази на секс куклите, а логичен ход на компаниите е бързо да се насочат към нея.

Германия е една от страните, в които това се превръща в истински тренд, след като нов публичен дом отвори врати в Дортмунд. Онова, което прави мястото специално, е, че момичетата в него са изцяло пластмасови и неодушевени.

‘Brodoll’ е дело на Евелин Шварц, която споделя, че популярността е толкова голяма, че някои от куклите са резервирани по 12 пъти на ден. „За много от клиентите не е толкова въпрос на фетиш, колкото на любопитство. 70% от мъжете се връщат.“

Идеята на Евелин хрумва след неуспешен опит да наеме правилните хора за бизнеса, така че решението да се откаже от хората и да избере силиконовите красавици, които не мрънкат, не се разболяват, нямат нужда от заплати и винаги са на линия, се оказва най-печелившото възможно решение. Купува ги от Азия за около 2010 евро, като те бързо й се отплащат, изкарвайки средно по 79 евро на час.

Пластмасовите момичета са избрани така, че да има за всеки вкус по нещо, имат си и имена, които да носят асоциации за техния характер. Изненадващото е, че съпругите на мъжете се оказват по-либерални, когато идеята е, че мъжът им задоволява нуждите си със секс играчка, а не с истинска жена. Някои от тях дори чакат в колата, докато благоверните им приключат със сесията си.

Засега е имало само един инцидент, при който клиент се е развълнувал прекалено много и счупил Анна – звездата на публичния дом. Евелин трябвало скорострелно да поръча друга.

И докато в Япония конкуренцията между секс куклите е голяма, концепцията е доста нова за Европа. Първият бордей от този сорт отваря в Барселона, а „Brodol” е вторият.


И когато се говори, че хората остават без работа, защото технологиите раждат много по-добри заместители, то едва ли сме си представяли, че и най-древната професия също е застрашена. Е, поне много съпруги ще спят  спокойно тази вечер...

От редакторите

Тук  можеш да прочетеш за софийските малки котета.

Гастрономично скривалище в сърцето на София