“ТОВА Е ВСИЧКО”– пост-модерният инсталационен перформанс

icon
Sofialive.bg

Ние от SofiaLive имаме удоволствието да те поканим на един пост-модерен инсталационен пърформанс и същевременно най- новото представление на Галина Борисова - “ТОВА Е ВСИЧКО”. Събитието се организира с подкрепата на Министерство на Културарта и ще се проведе в два дни – на 25-ти и 26-ти януари 2019, в Галерия Етюд от 19:30 часа. А ако не успееш да дойдеш на тези дати, не се притеснявай - можеш да го направиш и през февруари на 21-во и 22-ро число от месеца.

Както вече споменахме за идеята и реализацията на пърформанса заслуга има Галина Борисова, която си сътрудничи с Емилиян Гацов, известен още като Елби, а специален гост е Адриана Чернин. Участват още: Александра Спасова, Деница Даринова, Силвия Станоева, Стефан А. Щерев. А фотографът е Виолета Апостолова, накратко Лети.

„ТОВА Е ВСИЧКО“ е едновременно начало и край.  Ще имаш възможнотта да видиш едно строго организиране на пространството, където изпълнителите извършват композиционни задачи, за да изградят един нов свят, който е динамичен, организиран и същевременно разпадащ се. Представлението се занимава с това как да не се отклоняваме и разсейваме докато гледаме и създаваме едно произведение, което се оформя внезапно пред нас, оголено и нестабилно, променливо и безкрайно на възможности.

 

Ще се зададат важни въпроси като:

-Как си помагаме или пречим докато поправяме или променяме нещо?


-Какви провокации ни разсейват или подтикват да продължаваме да работим?

-Как взимаме решения?

-Всеки наш избор е от решаващо значение. Ние се занимаваме с отговорността как да вземаме решения за създаването на един по-красив и позитивен свят. Но въобще възможно ли е това?

-До каква степен решенията са внезапни и кога те са рационално изчислени?

-Кога сме вдъхновени и кога разочаровани?

 

Е, ако искаш да намериш отговор на всички тези въпроси, заповядай на представлението „ТОВА Е ВСИЧКО“ и побързай, защото местата са ограничени.

Можеш да направиш предварителна резервация с мейл на адрес: etudgallery@gmail.com, а повече информация за самото събитие ти даваме ТУК, както и във Фейсбук, ТУК.

 

Oт Редакторите