Започни 2019-та красиво с BelleBox

icon
Sofialive.bg

Януари е, което означава ново начало и нов късмет. Ние от SofiaLive с радост посрещаме всичко ново, но и не забравихме да вземем и това, което ни е направило щастливо и през миналата година и да го съхраним и през тази. Едно от тези неща е и BelleBox, кутията която всеки месец ни изненадва с различни и качествени козметични продукти.

А сега да видим, какво се е скрило в първата за 2019-та BelleBox:

vsichko_1024_02

 

Laura Geller DramaLash Maximum Volumizing Mascara

spirala_1024

Спиралата за обем и извиване на мислите на Laura Geller ти носи най-озаряващия и съблазнителен поглед. Laura Geller разработва ново поколение спирали, които гарантират максимално отделяне на миглите и дълготраен ефект. Цената на спиралата в официалния сайт на марката е 41 лв.


 

Madonna Truth or Dare Body Lotion 75ml.

kremche_1024

Лосионът придава свежест и оставя кожата гладка и пълна с аромат. Цената на продукта е около 11 лв.

 

L'oreal Indefectible Sculpt Contour Palette 03 Medium/Dark

skulpt_1024

Палитрата служи за контуриране на лицето и създава безупречна визия. В нея има два цвята - светъл и тъмен, които се преливат по най-добрия начин след нанасяне, като коригират недостатъцитеи подчертават естествената красота на лицето и неговите извивки. Цената на палитрата е около 20лв.


L'oreal Infallible Mega Lip Gloss "Hold me close" 502

glanz_1024

Гланцът Infallible от L'oreal е професионален шейпър за устни, снабден с Lip Hugger апликатор. Той "улавя" идеалното количество гланц и позволява разпределянето на текстурата му така, че да оформиш перфектен контур. Цената на гланца варира между 11 и 16лв. в различните онлайн сайтове за козметика.


L'oreal Mono Eyeshadow 107 Macaron Vanilla

pudra_1024

Моно сенките за очи от серията Color Riche L'Ombre Pure на L'Oreal предлагат изключителна гама от цветове в неустоимо привлекателни, стилни и удобни опаковки. Macaron Vanilla са подходящи за всякакви събития, на които със сигурност ще блеснеш с пленителна елегантност и вкус. Цената на моно сенките варира между 10 и 12 лв.

 

Toва бяха продуктите от кутията на BelleBox за януари. Очакват ни още много изненади до края на годината, а ако случайно все още не си се абонирала за BelleBox, можеш да го направиш, цъквайки ТУК.

Също така не забравяй да следиш най-новото около BelleBox в техния Instagram.

До следващия път, а дотогава нека красотата бъде с теб!

Oт Редакторите