Денят / От общината

Маршрутни промени

Ще има в София през пролетта

За маршрутните промени поради строежа на метрото не смеем да говорим, защото всеки ден се пее нова песен. Все пак - по последни данни булевард "Васил Левски" ще поеме трафика и от булевард "Партиарх Евтимий" след 27 март. Огражденията за двупосочното движение вече са поставени. Но ще има ли ново забавяне, тепърва ще видим.

Друго пътно ограничение ни попадна тези дни. На 26 април няма да можеш да спираш и паркираш на булевард "Стефан Стамболов" (в участъка му преди булевард "Тодор Александров"), както и на паркоместата на самия "Тодор Александров" плюс тези на улица Пиротска по средата на булеварда. Цялата тази сложно звучаща схема е поради изграждането на паметник по повод 120-годишнината от основаването на национално-освободителната организация на българите в Македония, Беломорска Тракия и Одринско. Да ни е честито, както се казва.

реклама

Цифром и словом

89

градуса под нулата по Целзий е най-ниската измерена температура изобщо, откакто хората мерят температури. Регистрирана е на руската антарктическа станция "Восток", разположена високо на леденото плато в центъра на континента.

виж всички

ПОДаРЪКА

Танцов пъзел Таратанци
Танцов пъзел Таратанци

Цена: 73 лв.

Поръчай играта с основни танцови стъпки на български хора оттук - http://taratanci.com/online_shop/

виж всички
реклама

Най-четени