Отвлечен

icon
Sofialive.bg

Тейлър Лотнър го знаеш - вечно намусеният и често топлес върколак от Здрач. Тук първа дружка му е Лили Колинс, която също знаеш - нали вече писахме за нея. Виж Джон Сингълтън може и да не помниш, затова нека ти кажем, че през 1991-ва, когато бе само на 24, той стана най-младият режисьор, номиниран за Оскар с неговия Момчета от квартала. После извади доста социално заредените Poetic Justice (с Тупак Шакур и Джанет Джексън) и Higher Learning (с Омар Епс и Майкъл Рапапорт), а Бързи и яростни 2 го премести в лигата на ония с блокбъстърите.

Отвлечен е първият му филм от шест години насам (след Четирима братя) и е доста стандартен екшън трилър. Красавецът Лотнър си живее най-безгрижно, докато не открива своя детска снимка в сайт за изчезнали хлапета. Започва да търси истинските си родители, но тогава го погват някакви тъмни агенти с евентуалната цел да му пръснат тиквата. Той забира съседката Колинс, яхва мотора и се почва едно пилене на гуми по улиците на Питсбърг, Пенсилвания, от каквото леко ни е втръснало.

с една дума
САЙТ. Първият се появява на 6 август 1991-ва с адрес http://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html. В него създателят на интернета Тим Бърнърс-Лий обяснява какво е световната мрежа и как човек да си направи сървър.