Когато падне мрак 3D

icon
Sofialive.bg

Всъщност инвазията е повсеместна, точно като във Война на световете, но в случая се занимаваме само с руската столица - вероятно защото продуцент е Тимур Бекмамбетов (режисьорът на Нощна стража). Само че там вместо на отбор съветски мужици налитаме на четири американчета и един швед, които по една или друга причина се мотат из Москва точно в този момент. Самите извънземни са пълна мистерия, ама в буквалния смисъл на думата - сипят се от небето като кълбовидни мълнии, а после стават напълно невидими и те правят на въглен, докоснеш ли се до тях. Причината за абордажа - да ни източат всичкото електричество, мнооо ясно.

Когато падне мрак е следващият пълнометражен филм на щатския режисьор Крис Горак след дебютния му Right at Your Door, заснет на Super16 лента с 500 000 долара бюджет и с награда Сънданс 2006 за операторско майсторство. Но Горак заслужава да му сипем едно голямо за предишната му работа като художник на шедьоврите Боен клуб, Страх и омраза в Лас Вегас, The Man Who Wasn't There и Специален доклад.

с една дума
МЪЛНИЯ. Често достига до 8 км дължина, вдига температурата на въздуха до 30 000 градуса, а токът й е няколкостотин милиона волта. Обикновено частиците в буреносните облаци са с отрицателен електрически заряд, така че ако при стихия прическата ти щръкне нагоре - крий се, щото това означава, че е положително заредена и е като магнит за светкавиците.

Ресторант