Ловец на глави

icon
Sofialive.bg

Филмът е по едноименния роман на американката Джанет Иванович, който хвана окото на разбирачите от New York Times, седя 75 поредни седмици в класацията на USA Today за най-продавани заглавия и стана книга на 1994-та според Publishers Weekly. Впоследствие госпожа Иванович извади още две продължения за главната героиня на романа Стефани Плъм, което най-вероятно значи и още две продължения на тази лента тук.

Историята доста намирисва на Отстреляй бившата (2010) с Дженифър Анистън и Домино (2005) с Кийра Найтли - Стефани Плъм (Катрин Хайгъл от Позабременяла) е нищо и никаква продавачка на бельо, която на бърза ръка се преквалифицира в ловец на глави. Няма значение, че изобщо не знае как се държи патлак - първата й мисия е да залови едно бивше ченге (Джейсън О'Мара), с което, както се оказва, се е натискала още в гимназията. После обаче се разбира, че въпросният секси мен е чист като сълза, разследването се заплита и двамата отново се гледат с влажни очи. Чак да се разплачеш.

с една дума
ПАТЛАК. 45% от щатските домакинства крият легални оръжия в гардеробите си, което е горе-долу 260 милиона бройки. И всяка година средностатистическият американец гърми с тях два пъти повече престъпници, отколкото самите полицаи.

Пицария-ресторант плюс вегетарианска кухня