Хроники

icon
Sofialive.bg

Не си представяй нещо от сорта на Алиса в Страната на чудесата, ами мисли повече в посока Кловърфийлд и (по-малко) Проклятието Блеър. Филмът все едно е заснет с дигитална камера от самите герои, а после някой им е намерил файла и го е заредил в Cinema City, да речем.

А в него виждаме следното: тези тримцата падат в споменатата дупка, там ги облъчва некъв извънземен кристал, а на сутринта вече местят предмети с поглед. После започват едни непрестанни ебавки с простосмъртните - стряскат дечица с летящи мечета, вдигат полите на съученичките си и местят колите из паркингите. Силата им обаче е като мускул - колкото повече я използваш, толкова по-мощна става, така че в един момент нещата брутално излизат от контрол.

За този глуповат сценарий трябва да благодарим на Макс Ландис - синът на големия Джон Ландис, който режисира класики като Блус Брадърс, Американски върколак в Лондон и клипа към „Thriller" на Джако. Режисьор пък е дебютантът Джош Транк, за когото съвсем скоро се понесе слух, че най-вероятно ще подхване римейка на Фантастичната четворка заради добре свършената работа тук.

с една дума
КРИСТАЛ. Можеш да си направиш и сам вкъщи, за което ще ти трябват един буркан, вряла вода, сол, молив, кламер и конец. На това място има близо 80 рецепти как точно става тази работа, но ако толкова те мързи, направо си поръчай готов комплект от amazon.com.

Бърза хапванка с пърженото пиле на полковник Сандърс