Бойни кораби

icon
Sofialive.bg

Тук щатската певица прави своя дебют в киното, като за целта са й дали стегната униформа, без да я уредят с кой знае колко (и какви) реплики. Друго обаче е интересното: филмът е по настолната игра със същото име - тази, в която трябва да нацелиш върху кои квадрати противникът ти е паркирал корабите, и обратното. В случая противниците са метални пришълци а ла Трансформърс, а това хич не е случайно - на плаката с големи букви пише „От компанията, която създаде...".

Ето какво са създали тоя път, ама в телеграфен стил: американски моряци правят военно учение някъде около Хавай, от небето се изтърсват извънземни и се почва едно трещене, докато Тейлър Кич от Джон Картър не спасява положението. Александер Скарсгаард играе брат му, а самият Тейлър е влюбен в цицорестата блондинка Бруклин Декър (модел на Sports Illustrated и жена на тенисиста Анди Родик). Нейният баща е смръщеният адмирал Лиъм Нийсън, но него не го брой толкова, защото се появява едва за някакви си 2-3 минути. Режисьор пък е Питър Бърг - същият, дето ни даде Ханкок с Уил Смит и после се закани да му направи продължение, ама дано размисли.

с една дума
МОРЯЦИ. Първите моряци се появили по времето на неолита, или преди около 10 000 години, и вместо платна на миниатюрните си кораби опъвали животински кожи.

Текст Мартин Дончев

Хубава музика, вкусна европейска кухня и усмихнати хора