Меню / Живот и здраве

Велопоход Заедно

Карай колело за здрава кръв

Световният ден на Хемофилията е на 17 април и всяка година Българска Асоциация по Хемофилия го отбелязва с различни публични събития, които целят да дадат гласност на инициативите за осигуряване на необходимото лечение на хората с вродени нарушения на кръвосъсирването. През 2017 от Асоциацията ще повдигнат общественото внимание по слънчев и повдигащ духа и тонуса начин - Велопоход Заедно.

 Велопоход Заедно image

Съобразено с Великденските празници, походът на велосипедистите ще се проведе следващата неделя - 23 април. А педалите ще завъртим в три града паралелно - София, Пловдив и Варна. Тъй като ние ще се включим в столичната обиколка, бързаме да ти покажем маршрута и програмата на Велопоход Заедно в неделя, 23 април, от 10:30:
Стартът е на пилоните на НДК по бул. “Витоша”, през пешеходната зона до Съдебната палата, пред хотел “Балкан”, надясно по пл. “Независимост”, пл. “Княз Александър І”, по бул. “Цар Освободител” покрай сградата на Народното събрание, след него наляво по бул. “Васил Левски” до кръговото на паметника “Левски”, където в началото на ул. “Московска” ще направим кратка почивка. След това по бул. “Васил Левски”, наляво по бул. “Цар Освободител” до Орлов мост, надясно по бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” до НДК. След това по бул. “Пенчо Славейков” наляво по бул. “Витоша” до входа на Южния парк, където ще е и финалът на велопохода.

Велопоход Заедно image

Българската Асоциация по Хемофилия се стреми да разпространи велоспорта като препоръчителен и полезен за хората с хемофилия. От Асоциацията канят всеки, който желае да се включи в това приятно и весело събитие, да изкара колелото си идната неделя и да доведе приятел за кауза със сърце, която цели да повиши осведомеността, адекватното приемане и съпричастност в обществото ни.

Снимки Българска Асоциация по Хемофилия

реклама

От кухнята на нещата

формичка-точилка SNOKUL
формичка-точилка SNOKUL

Цена: 7.99 лв.

от IKEA на „Околовръстен път“ 216

виж всички
реклама

Най-четени