Стилът / Мода и стил

Код: синьо

Или защо светлият деним е винаги на мода

Денимът е класика. Винаги е бил и винаги ще бъде. Освен това модата от 90-те се завърна с пълна сила през последните години, което гарантира присъствието на дънков елемент в тоалетите на градските агенти. Стрийт поколението превзема софийските улици, които все повече заприличват на моден подиум. Хората с истински усет за мода се множат като гъби и всеки един от тях изпъква ярко. Няма как да ги подминеш на улицата без да им хвърлиш (продължителен, а не бърз) поглед от горе до долу.

Деним image

Малкото оставащи слънчеви дни предразполагат към премени в светли нюанси. А какво по-класическо и стилно от светлия деним. Скъсани дънки, свежа риза или обикновена бяла тениска, чифт тарикатски кецове и си ти. Минималистичната визия е подходяща както за луда нощ из софийските барове, така и за делова среща с шефа. Не сме фенове на претруфаните и кичозни тоалети. Или най-малкото не всеки може да си позволи да се гмурне в дълбоките води на ексцентризма.

Деним image

Залагаме на изчистените облекла, а аксесоарите са елементът, който загатва екстравагантната ни натура. Дълга дънкова риза, с някое ефектно бижу или елегантни дълги чорапи и ето ти още един градски тоалет, достоен за коктейл с буржоазията или за по чашка с приятели. Ефирна визия, която е подходяща за младежи, майки, бизнес дами, а защо не и за някоя готина баба, изпълнена с носталгия по юношеските си години.

Деним image 

Носим деним сега. Ще носим деним и утре, и други ден, и като остареем. Защото класиката си е класика, а тя винаги е на мода.

Текст Мина Иванова / Фотография Стефани Блажева

 

реклама

ПОДаРЪКА

Танцов пъзел Таратанци
Танцов пъзел Таратанци

Цена: 73 лв.

Поръчай играта с основни танцови стъпки на български хора оттук - http://taratanci.com/online_shop/

виж всички
реклама

Най-четени