На Коледа по италиански

Докато чакаме с нетърпение улиците на любимата ни София да блеснат в празничния дух и внимателно да прикрият дребните й несъвършенства, наостряме очи и уши как може да заблести нашата празнична трапеза и как да организираме максимално леко коледните и новогодишни обедни, вечерни, а защо не и целодневни събирания с любими, близки и роднини. Ние от Sofia Live горещо ти препоръчваме панини бар Ciccione.

Знаеш, че сме им истински фенове, а когато постите вече свършат, определено ще имаме нужда да се обърнем към обилния им избор от колбаси, пушени меса, най-различни и отбрани сирена, зрели по топлите мандри на Италия. Екипът на Ciccione отдавна се е доверил на качествата на италианската храна и успешно ни убеждава в нейните предимства. Ако досега не си се уверил, че италианците са голяма работа в кухнята, отбий се до някой от трите панини бара, избери сред широката гама висококачествени месни и млечни продукти, пастети, хлябове и първокласни вина и ще си говорим пак. А сега нека погледнем към витрината им с неустоими деликатеси.

Месата и колбасите на Ciccione са най-различни, като общото при тях е внимателното отглеждане на животните и прецизната селекция и обработка на месото след изсушаването му. Деликатесите се приготвят по традиционни рецепти, датиращи от няколкостотин години, изпитани с времето и гарантиращи запазване на отлични вкус и аромат на месото и колбаса. А тъй като в Ciccione не работят с ограничаващи разфасовки, сам определяш какъв грамаж от кой колбас ще опиташ. Така всеки може да подбере оптималната палитра месни продукти спрямо желанието и бюджета си.

По същия начин стои и въпросът със сирената и млечните продукти в Ciccione. Дали ще заложиш на пушеното провалоне, белунското пиаве, меката горгонзола или фамозното пармиджано реджано, можеш да си сигурен в отличното качество на продуктите и автентичния италиански вкус. Всички сирена се приготвят по оригинални рецепти в екологично чисти региони и зреят в естествена среда, което им придава богатство и неповторимост на вкусовите качества. А и няма да ти се налага да си ги режеш сам.

Разбира се, няма как да пропуснем хубавото вино за празничната трапеза. Ciccione залагат на принципа, че квалитетното питие не е задължително да е недостъпно за клиента. Затова и в палитрата им червени и бели вина, пенливо вино и розе цените варират между 15 и 25 лева, а качеството остава безкомпромисно. Селекцията в напитките също идва от Италия и можеш спокойно да се довериш на специалистите от Ciccione, че ще ти препоръчат най-доброто вино за храната, на която си се спрял.

А най-хубавото е, че можеш да опиташ всичко на място, за да направиш лесно и свободно избора си за коледните празници.

Докато чакаме с нетърпение улиците на любимата ни София да блеснат в празничния дух и внимателно да прикрият дребните й несъвършенства, наостряме очи и уши как може да заблести нашата празнична трапеза и как да организираме максимално леко коледните и новогодишни обедни, вечерни, а защо не и целодневни събирания с любими, близки и роднини. Ние от Sofia Live горещо ти препоръчваме панини бар Ciccione.

Знаеш, че сме им истински фенове, а когато постите вече свършат, определено ще имаме нужда да се обърнем към обилния им избор от колбаси, пушени меса, най-различни и отбрани сирена, зрели по топлите мандри на Италия. Екипът на Ciccione отдавна се е доверил на качествата на италианската храна и успешно ни убеждава в нейните предимства. Ако досега не си се уверил, че италианците са голяма работа в кухнята, отбий се до някой от трите панини бара, избери сред широката гама висококачествени месни и млечни продукти, пастети, хлябове и първокласни вина и ще си говорим пак. А сега нека погледнем към витрината им с неустоими деликатеси.

Месата и колбасите на Ciccione са най-различни, като общото при тях е внимателното отглеждане на животните и прецизната селекция и обработка на месото след изсушаването му. Деликатесите се приготвят по традиционни рецепти, датиращи от няколкостотин години, изпитани с времето и гарантиращи запазване на отлични вкус и аромат на месото и колбаса. А тъй като в Ciccione не работят с ограничаващи разфасовки, сам определяш какъв грамаж от кой колбас ще опиташ. Така всеки може да подбере оптималната палитра месни продукти спрямо желанието и бюджета си.

По същия начин стои и въпросът със сирената и млечните продукти в Ciccione. Дали ще заложиш на пушеното провалоне, белунското пиаве, меката горгонзола или фамозното пармиджано реджано, можеш да си сигурен в отличното качество на продуктите и автентичния италиански вкус. Всички сирена се приготвят по оригинални рецепти в екологично чисти региони и зреят в естествена среда, което им придава богатство и неповторимост на вкусовите качества. А и няма да ти се налага да си ги режеш сам.

Разбира се, няма как да пропуснем хубавото вино за празничната трапеза. Ciccione залагат на принципа, че квалитетното питие не е задължително да е недостъпно за клиента. Затова и в палитрата им червени и бели вина, пенливо вино и розе цените варират между 15 и 25 лева, а качеството остава безкомпромисно. Селекцията в напитките също идва от Италия и можеш спокойно да се довериш на специалистите от Ciccione, че ще ти препоръчат най-доброто вино за храната, на която си се спрял.

А най-хубавото е, че можеш да опиташ всичко на място, за да направиш лесно и свободно избора си за коледните празници.

Гласували общо: 1 потребители