Уникален печен сладкиш с вишни, в който направо ще се влюбите

Необходими продукти:

камамбер - 250 г питка

масло - 2 ч.л.

сладко вишни - 2 с.л.

плодове - френско грозде и сини сливи

ядки - по желание

 

Начин на приготвяне:

1. Извадете мекото френско сирене Камамбер от хладилника 30 минути преди да започнете да го приготвяте.

2. Загрейте малък тиган с незалепващо покритие.

3. Разтопете маслото в нагорещения тиган и сложете Камамбера.

4. Когато коричката му стане тъмно златисто го обърнете, слагайки и другата лъжичка масло.

5. Печете отново до златиста коричка, след което извадете в чиния.

6. Намажете отгоре със сладкото от вишни, чийто сладко-кисел вкус се комбинира разкошно с ароматното сирене.

7. Гарнирайте с френско грозде и сини сливи.

8. По желание може да поръсите с хрупкави орехи.

 

Приятен апетит!

Необходими продукти:

камамбер - 250 г питка

масло - 2 ч.л.

сладко вишни - 2 с.л.

плодове - френско грозде и сини сливи

ядки - по желание

 

Начин на приготвяне:

1. Извадете мекото френско сирене Камамбер от хладилника 30 минути преди да започнете да го приготвяте.

2. Загрейте малък тиган с незалепващо покритие.

3. Разтопете маслото в нагорещения тиган и сложете Камамбера.

4. Когато коричката му стане тъмно златисто го обърнете, слагайки и другата лъжичка масло.

5. Печете отново до златиста коричка, след което извадете в чиния.

6. Намажете отгоре със сладкото от вишни, чийто сладко-кисел вкус се комбинира разкошно с ароматното сирене.

7. Гарнирайте с френско грозде и сини сливи.

8. По желание може да поръсите с хрупкави орехи.

 

Приятен апетит!

Гласували общо: 1 потребители