Каква година ни очаква под знака на Земното куче?

Каква година ни очаква под знака на Земното куче?

Година на растеж и хармония или продължение на хаоса от изминаващата година на Петела?

2018 е годината на кучето, годината на земното куче, за да бъдем по-точни. Какво означава това?

Всяко от дванадесетте животни в Kитайския зодиак има уникални характеристики и всяка година съответства на едно животно. 2018 съответства на кучето.

В допълнение към цикъла от дванадесет години, който съответства на всяко от животните в китайския зодиак, има пет елемента (дърво, огън, пръст, метал, вода), които са свързани със своята "жизнена сила" или "чи".

 Тази енергия се комбинира със съответното животно, което издава каква ще бъде годината.

 През 2018 г. съответният елемент е Земята.

 Земята също е свързана с жълтия цвят. Годината на земното куче следователно е известна още като Годината на жълтото куче. Може да я срещнете и като Годината на кафявото земно куче, тъй като много хора свързват кафяво с цвета на почвата и земята.

 И така, какво се случва, когато кучето се съедини със Земния елемент?

 Кучето е искрено, независимо и умно. Като най-добрия приятел на човека, те са изключително лоялни и отдадени и винаги можете да разчитате на тях да се придържат към вас. Елементът на Земята, сам по себе си, означава произход и растеж и е свързан с практичност, хармония и упорита работа. Земята е за да храни и да бъде подхранвана, тя ни закрепва и осигурява стабилност, но и очаква същото в замяна.

 Лоялно и упорито работещо куче, съчетано със стабилните и разумни характеристики на Земята, предвещава сигурна, възнаграждаваща и печеливша година. Една година на израстване, на постигане на целите и на процъфтяване. Земното куче съчетава постоянството и усърдието на кучето с много приземен и спокоен подход, идеален за дългогодишни проекти, изискващи устойчивост и стабилност.

zodiac. image

 Недвижимите имоти са на дневен ред през годината на Жълтото куче. Независимо дали планирате някакви инвестиции или купувате жилище - всичко трябва да се случи успешно за вас.

 За какво да внимавате? Като най-добрият приятел на човека и винаги готов да се подчинява на своя господар, Кучето бързо предлага помощ. Бъдете бдителни за хора или обстоятелства, които се опитват да се възползват от тази черта, опитайте се да останете съсредоточени върху вашите собствени нужди и желания, както и да поддържате добър баланс!

 Годината на кучето следва енергичната и хаотична Година на петела. Тази пък ще приветства едно много необходимо чувство за хармония, мир и добра воля - година на единство и разбиране, което ще ни възнагради за нашата упорита работа и усърдие!

От редакторите

Коментари

От общината