Vrani Volosa на Wrong Fest

icon
Sofialive.bg

Тази година, стана ясно, че ще има две издания на Wrong Fest. Първоначално беше обявено само градско такова в Маймунарника на 1 юли, а миналата седмица научихме, че все пак през септември ще има и двудневен фест на Войнеговци. И докато чакаме списък с гостите за есенния Wrong Fest, вече знаем и последната банда за Wrong Fest в Маймунарника - Vrani Volosa.

vrani volosa image

Макар и слабо познати за широката публика, бургаските метъли Vrani Volosa са любимци на ъндърграунд метъл феновете с оригиналното си звучене, смесващо ерозивен пейгън метъл със суров рокенрол и щипка сайкъделик рок. Представи си сплав между Primordial, Motörhead и Pink Floyd например. Автентичното звучене на бандата и факта, че не са свирили в София от повече от 2 години (изключвайки кратко среднощно участие на ъндърграунд фестивал) правят афиша на Wrong Fest още по-интересен. А момчетата вече са готови с третия си албум Amongst The Loneliest Of Waves, който чакаме да излезе до края на годината. Песни от него Vrani Volosa вече свирят на европейското си турне, което мина през редица градове в Румъния, Словакия, Полша и Чехия.

wrong fest 2017 image

Освен Vrani Volosa, знаеш, на Wrong Fest ще видим и чуем рокенрол чудовищата Orange Goblin, които преди броени дни заеха второ място в категорията най-добра банда от Великобритания за 2017. Освен тях на сцената в Маймунарника ще излязат и smallman, които през зимата напълниха няколко пъти клуб Terminal 1 заедно с Иван Шопов и Авигея. А феста ще открият шведските шумни рокаджии от Deville. Това ще е третия път, в който smallman и Vrani Volosa ще делят една сцена, след съвместния им (и първи за Rawk'n'Roll) концерт през март 2012 и участието им на Spirit of Burgas през 2010.

Билети по 30 лева от Ticketlogic и 35 на входа на клуба

Бирария с много богат избор