Белослава, Ъпсурт и FINK са неочаквано добра комбинация

Белослава, Ъпсурт и FINK са неочаквано добра комбинация

Sofia Live Club те канят на едно преживяване, което ще помниш дълго

През октомври Sofia Live Club дава старт на нови музикални предизвикателства. Приключения за сетивата, които ще ни отведат в музикалния свят на любими артисти и невероятни музиканти.

На 6 октомври, петък, БЕЛОСЛАВА и нейната банда ще поднесат своята чувствена палитра от ритми Soulful Autumn Edition Vol. 1.

Меденият глас на българската соул сцена ще ни представи най-доброто от репертоара си, както Всяка година по същото време. Красотата ще е присъствие, музикалната лодка ще ни носи по течението на соул и фънк, думите ще се сближават цяла нощ, а настроението ще е както всеки път – неповторимо. Певицата ще влезне в колаборация с музикантите, които са неразделна част от лайв концертите й, а именно Антони Рикев - китара и програминг, Радослав Славчев – бас, Николай Данев – барабани, Елена Кокорска – вокали и грууви сетовете на Marten Roberto.

Билети в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева.

В събота, 7 октомври, веднага се завъртаме на 180 градуса, за да развихрим емоциите с ЪПСУРТ, Мария Драгнева и колоритните Балет Нова.

Ненадминатите "улични" поети на последните две десетилетия ще се качат на клубната сцена, за да дадат подобаващ старт на музикалния сезон 2017/18. Пригответе се за рими, танци и избухване с ЪПСУРТ. Ще кълчим кълки нон стоп, цензурата ще е табу, а настроението ще е 3 в 1 - лудо, приповдигнато и ескалиращо.

Билети в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 10 лева. На място в деня на концерта ще са 15 лева.

Вълненията не спират дотук, защото неделите не са това, което бяха. Няма да почиваме на 8-ми октомври, а ще се отдадем на класни електронни ритми с хипнотичната музика на FINK.

Британецът пристига със своята банда, за да представи последния си албум RESURGAM, чиято премиера е на 15-ти септември, давайки старт на едноименното турне за 2017-та. След излизането на най-новото му парче Cracks Appear, феновете буквално тръпнат в очакване за изненадите, които може да се чуят след средата на месеца.

БИЛЕТИ в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 20 лева.

Билети онлайн можеш да намериш тук.

Коментари

От общината