Sofia Fun Fest 2017

icon
Sofialive.bg

За трета година пространството зад Sofia Ring Mall се превърна в най-веселото събитие - детският Sofia Fun Fest, организиран от колегите ни от Actualno.com и KidsArts.bg. С все по-голям размах и непрестанно растящ като организация, забавления и публика, Sofia Fun Fest този уикенд беше мястото, където всяко дете се забавлява, учи, спортува, играе и прекарва незабравими мигове.

sofia fun fest image

Цели два дни малчуганите имаха възможност да се потопят в света на игрите, технологиите и забавленията, но и да научат нови неща от математиката, физиката и географията. Най-любопитните се впуснаха да изучават роботиката, а други се научиха как да направят кукла от шише и прежда. А спортните активности включваха спортни занимания по тенис, футбол, айкидо и бразилско джиу джицу. А най-интересни бяха съвместните занимания на децата с техните родители. И разбира се, бяха раздадени и десетки подаръци и изненади от томболата с награди.

sofia fun fest image

По традиция Sofia Fun Fest се фокусира върху социална дейност и благотворителност. Всички предмети, които изработиха децата по време на работилниците, бяха изложени на благотворителния базар на Sofia Fun Fest 2017, където доброволците от Бългаския Червен кръст разказваха за каузата на желаещите да се включат в нея. А набраните средства от почти 1600 лева (до тази сума не достигнаха едва няколко стотинки) ще бъдат използвани в подкрепа на Сектор за костно-мозъчна трансплантация към Клиника по детска клинична хематология и онкология на УМБАЛ "Царица Йоанна-ИСУЛ" ЕАД.

sofia fun fest image

Аплодираме сърдечно инициативата и поздравяваме всички малчугани, които станаха част от третия Sofia Fun Fest. Чакаме ви и догодина!

Най-важното е барът да е дълъг и да е дървен. Всичко друго само ще се нареди