Iron Maiden в Пловдив догодина

Iron Maiden в Пловдив догодина

Британските хеви метъл легенди с шоу към Hills Of Rock

Кои са Iron Maiden е повече от ненужно да споменаваме. Новината е друга и страхотна - най-голямата хеви метъл група на света ще свири отново в България - на 22 юли на сцената на фестивала Hills Of Rock до Гребния канал в Пловдив. Или по-точно не на самия фестивал, а периферното събитие Hills Exclusive. Първоначално това лято фенският фен-сайт на Iron Maiden съобщаваше за евентуален концерт на групата в София на 16 юни, но сега става ясно, че ще ги видим месец по-късно в Пловдив.

iron maiden legacy of the beast image

Турнето, на което британските класици ще тръгнат от Естония на 26 май, е под надслов Legacy Of The Beast и е вдъхновено от мобилната игра на Iron Maiden. Съответно, от бандата обещават пищно шоу, със страхотни декори на сцената. А сетлистът ще бъде изкован основно от класически парчета на Iron Maiden.

Билетите за Hills Of Rock тръгват на 24 ноември, като до края на тази година ще струват 70 лева, до 20 юни ще са по 80, до 22 юли - 90, а в деня на концерта - по 100 лева. А как изглежда играта Legacy of the Beast можеш да видиш тук.

iron maiden image

Междувременно тази събота Iron Maiden пуснаха стрийм в Youtube към новия си концертен албум The Book Of Souls: Live Chapter.

Коментари

От общината