Исус Христос-Суперзвeзда в София

icon
Sofialive.bg

По-добре късно, отколкото никога, е казал народът. И най-сетне у нас имаме възможността да гледаме някои от легендарните мюзикъли на Бродуей в оригинал. Не, че нашите вариации по темата са слаби, напротив. Но е друго да видиш звездния екип, подбран лично от авторитена класическите произведения. И така, след Котки тази година и Евита на 21 февруари, на сцената на НДК у нас ще бъде поставена рок-операта Исус Христос-Суперзвeзда. И то с три поредни представления на 5, 6 и 7 април.

ted neeley jesus christ superstar image

Може би най-интересната част, съпътстваща новината, е фактът, че в ролята на Исус Христос ще видим актьорът и певец Тед Нийли, изпълнил ролята в култовия филм от 1973. А ако имаш съмнения как ще стои и звучи на сцена 74-годишният Нийли, виж клипчето по-долу. Актьорът, певец, барабанист и композитор е считан за един от най-впечатляващите певци, с пространен баритон, който е способен на изключително високи фалцети и типични рок-писъци.

Тед Нийли ще излезе на сцената на Зала 1 в компанията на още 55 великолепни артисти и музиканти за изключителен спектакъл и незабравимо представление.

Билети между 50 и 125 лева ще намериш в мрежата на Eventim