Вход свободен за концертите на Музикалната академия

icon
Sofialive.bg

Националната музикална академия или "Консерваторията", има по традиция интересен културен афиш, който, също така по традиция, е известен най-вече на възрастните жители от квартала и близките на музикантите, защото информацията за него се носи  предимно от уста на уста. Чудесен маркетингов подход по принцип, но всяка офлайн симпатичност рано или късно среща някакъв вид противодействие, дори и в лицето на добре замаскирана информация в .pdf формат, публикувана на сайта на въпросното учебно заведение, а именно:

НМА image

Първото нещо, което ни идва на ум при вида на този графичен материал, е призивът "Творци от всички страни, съединявйте се“, с надеждата колегите на музикантите от друга една Академия - Художествената, да се трогнат и да организирт в колаборация изработката на един свестен плакат, но... обратно към реалността. До края на годината предстоят два концерта – на 13 и на 20 декември, а тайният ни съвет към теб е да се опиташ да стигнеш до ложите - интересно приключение по коридорите не на властта, ами на Музикалната академия.

НМА image

Концертната зала на Национална музикална академия "Проф. Панчо Владигеров", се намира на партера в сградата на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" № 94, попитай портиера - ще ти помогне.

Кино