Sofia Beats

icon
Sofialive.bg

Серията яки софийски купони обединява хората зад тях покрай общата идея и голяма мечта - да основоват собствен лейбъл за интересна парти музика. А тя ще стане реалност с откриващо парти в бар Спутник на 22 ноември с представянето на Low Heat - Heatwave EP. Това е първото издание на новия лейбъл Sofia Beats.

sofia beats image

Качествената ъндърграунд електронна музика вече официално има нов дом. През годините Sofia Beats доказаха с поредица от клубни вечери, че умеят да създават страхотна атмосфера с музика, която местните фенове слабо познават. Мисията на Sofia Beats е да даде сцена на български артисти, които остават скрити за широката публика. Именно това е целта на новородения лейбъл - освен в клуба, сега ще можем да слушаме навсякъде и да си купуваме творчеството на местни герои, които стоически защитават достойнствата на електронната музика и творят със собствен огън и почерк.

sofia beats image

Церемонията по откриването на лейбъла започва в 21:00 с изпълнение на живо от Божидар Василев a.k.a. Trombobby, добре познат от проекти като DAYO, Southwick и Low End Theory. Финалът пък ще постави Djobry. А, както подобава на летящ старт - входът е напълно свободен. Скачай в ивента и заповядай на купона!