Кои са последните нововъведения в света на онлайн залозите?

icon
Sofialive.bg
Източник: Архив

Онлайн букмейкърите изградиха своите работещи сайтове, в които предлагат наистина страхотни опции и нововъведения за потребителите. В наши дни могат да се видят различни функции, сред които кешаут за затваряне на залог, конструктори на залози, възможност за редакция на залози и много други. В тази статия обаче ще прегледаме предложенията на Betano, тъй като операторът очаква да се сдобие с лиценз в България, и да предложи услугите си на родните играчи.

Какви полезни опции предлагат от Betano?

Съветваме Ви да се запознаете с ревюто на букмейкъра на адрес https://nostrabet.com/betano/, където се пише за спортните залози, казино игрите, бонусите и всичко най-интересно. В това ревю се дискутират и нововъведения, каквито са функцията „Създай залог“, опцията за преки излъчвания на мачовете, специалните залози и много други изненади от едноименния бранд.

Клиентите на този сайт ще могат да гледат спорт на живо директно в онлайн платформата. Достатъчно е да сте регистрирани клиенти, и ще видите списък с преките предавания. Това е едно голямо удобство, тъй като ще наблюдавате любимите Ви първенства и турнири от всяка точка.

Ако пък погледнем към специалните залози, ще установим, че за някои спортове, сред които футбол, баскетбол, тенис и други се предлагат по-високи коефициенти. Ако пък използвате опцията „Създай залог“ ще получите възможност за комбинация от няколко пазара в един.

Добавени са и мисии, където се предлагат интересни пазари, от залозите на мачове, които вече сме извършвали. Така наречените мисии се предоставят на активните клиенти, и с тях може да се спечелят много добри суми, стига да имате малко късмет, и да се възползвате от маркетите.

На последно място, но не по важност, поставяме и купоните на Betano. В тях участват предварително избрани спортни събития с по-високи ставки, на които може да заложите, ако пожелаете. Разбира се, ако прогнозите Ви излязат верни, ще постигнете добри парични печалби.

Какво е бъдещето на онлайн залаганията?

По-горе Ви дадохме пример с букмейкъра Betano, който не спира да предлага уникални услуги на своите клиенти. Последните могат да гледат спортни събития, да получават горещи оферти, както и да се възползват от специални мисии, купони със спортни събития и какво ли още не. Естествено, акцентът пада върху по-доброто потребителско изживяване в тази онлайн платформа.

В света на онлайн залаганията обаче има и още много иновации. Така например, се появиха разплащания с криптовалути, както и по-сигурни системи за проследяване на транзакциите. Играчите могат да залагат на спорт на живо, докато мачовете текат, и да се възползват от множеството опции за залог на полувреме, брой жълти и червени картони, хендикап и т.н.


С оглед на всичко написано, можем да кажем, че бъдещето пред букмейкърските сайтове и залагащите в тях, е светло и изпълнено с надежда. От това печелят, не само хазартните оператори, но и клиентите, които получават куп полезни възможности по пътя към големите печалби.

В обобщение

По-горе Ви запознахме с Betano и предложените от него нововъведения. Не на последно място разкрихме и някои тепърва навлизащи иновации в бетинг сайтовете. С всичко това се надяваме, че сме успели да привлечем вниманието Ви, и да бъдем полезни на потребителите. Сега обаче няма да продължаваме, за да Ви оставим сами да откриете най-полезни функции в платформите.