Трите цвята на лято 2017

Трите цвята на лято 2017

Тенденциите на сезона са live в Sofia Live

РЕДАКТОРСКА БЕЛЕЖКА: Коко Шанел го е казала най-добре - модата преминава, стилът остава. Именно заради вдъхновението, което Карл Лагерфелд ми даде с последното си шоу за модната къща, исках да подготвя материал, който да бъде един компактен пътеводител на трите основни цвята на сезона пролет/лято 2017. Приятно четене!

Христо Станчев

 


 

Да изберем подходящите цветове за гардероба ни може да бъде една наистина много трудна задача. Именно затовя ние от Sofia Live решихме да подберем трите най-актуални за сезона цвята. Дали ще избереш да носиш класическа риза в розово, или ще предпочетеш да отидеш към нещо по-нетипично за градския стил - тук е мястото, където да се запознаеш с цветовете на сезона.

Всичко розово
Видяхме го във Valentino, видяхме го в Balenciaga - розовото в момента прави огромно завръщане. Заложи на една класическа розова риза с button-up яка. А ако решиш да сложиш аксесоар като колие, шансът да привлечеш всички погледи в офиса или на улицата е огромен. Накратко: с розово няма как да сбъркаш!

fashion image

Жълто
Прочете правилно. Жълтото за поредна година е сред любимите цветове на големите дизайнерски къщи. Prada и Tibi заложиха именно там. Дали Beyonce и нейната Lemonade е виновна?

fashion image

Светлото синьо
Класиката никога не умира. Това е изречението, което важи за всяка една от колекциите по дефилето за пролет/лято 2017. Къщи като Vetements, Céline и Emilio Pucci заложиха именно на синьото – вечноживия цвят.

fashion image

Коментари

Какво друго от Стилът

В крак с времето

Интериорният дизайн е с едни гърди напред

Helloween за напреднали или Игра на черепи

За духовете на Дия де лос муертос, захарните черепи и още нещо

Случаен минувач: Somersby Edition

Хората на София за градския стил през лятото

От общината