The Blog Guide: Блогърите на бъдещето

The Blog Guide: Блогърите на бъдещето

Блогърите, които си заслужават

Блог сцената в България започва да става все по-силна с всеки изминал ден. Новите лица може да са много, но малцина са тези, които знаят какво е нужно, за да станеш един наистина успешен блогър. И тъй като ние от Sofia Live сме почитатели на качественото, което идва с цената на много, сме подбрали любимите ни блогъри за седмицата. Нека разгърнем The Blog Guide заедно!

Лорда от LordaDahel.com
Лорда описва себе си като моден ентусиаст, който обича всичко ново и не може да стои на едно място прекалено дълго. Обожава пътуванията, а блогът й представлява много малка част от заниманието й като блогър, тъй като се фокусира главно върху Instagram. Бъдеща студентка по Моден дизайн в Милано, Лорда обещава много ново и свежо съдържание в уебсайта си, който сам по себе си е наш личен фаворит.

A post shared by Lorda Dahel (@lordadahel) on Jun 30, 2017 at 9:46am PDT


Калина Николова
от F_GAL
F_GAL определя себе си като обикновено момиче, което прави нормални неща по красив и вълнуващ начин, демонстрирайки индивидуалност и усещане за личен стил. Обича визуалната провокация, без да прекрачва тона на добрия вкус. Харесва възможността да играе с дрехите, давайки воля на въображението. Не робува на стилове, защото смята че поставят рамки на индивидуалността.

A post shared by Kalina Nikolova F_GAL (@f_gal) on Mar 28, 2017 at 9:16am PDT


Калина
от StarryEyeing
Калина е на 22 години от Варна, студент и преподавател по английски. Обича да рисува, да чете и се определя като интроверт. Започва блога си без реална цел, но е наистина щастлива от решението си, тъй като именно той я е запознал с много страхотни хора и е открил нови възможности пред нея.

A post shared by Kalina Georgieva (@starryeyeing) on Jun 23, 2017 at 10:31am PDT

Е, прочетохте и тазседмичния Blog Guide на Sofia Live. Не забравяйте да се върнете следващата седмица за още вълнуващи срещи с блогъри.


Христо Станчев

Редактор

Коментари

Какво друго от Стилът

В крак с времето

Интериорният дизайн е с едни гърди напред

Helloween за напреднали или Игра на черепи

За духовете на Дия де лос муертос, захарните черепи и още нещо

Случаен минувач: Somersby Edition

Хората на София за градския стил през лятото

От общината