Анцуг с токчета

Анцуг с токчета

Анцугът вече не е това, което беше. Той не се облича само, за да отидеш до магазина или да посетиш фитнес залата. Той се сприятели с високите токчета и двамата станаха много добри модни дружки, съчетаващи се по неочаквано стилен начин

Свикнали сме да виждаме анцузи всеки ден, обикновено около някой столичен фитнес, в училищен двор или на някое спортно игрище. Е, тази година това се превърна в един от най-горещите трендове. Чудиш се с какво да съчетаеш спортното долнище? Днес сме ти подбрали няколко идеи как да го направиш и да изглеждаш зашеметяващо, а не ужасяващо. Защото знаем, че границата е тънка. И побързай, защото този тренд умира, а ти имаш време до края на лятото да го изпробваш.

Един от начините е да съчетаеш долнището на анцуг с изчистена полу-официална блуза. Гледай да е от по-прилепналите, загащи я, а като допълнение обуй обувки на ток със заострен връх. Чантата също е задължителна, затова те съветваме да избереш клъч.

feminineblousetuckedtightpowerpumps_1024

Друг вариант е съчетаването му с прилепнала, изчистена блуза. Избери чанта със змийски мотиви и отново заострени токове. А, да, за да направиш визията си още по-нестандартна, просто вържи връхната си дреха на кръста.

blackheelssnakeskinbagshirtwrappedaroundyourwaist_1024

Някои от любимите ни стрийт стайл звезди пък съчетават спортното долнище на анцуг с раирана риза. Да, наистина на пръв поглед изглежда доста странно, но пък стои добре. А относно самата риза - можеш или да я носиш загащена, или да я разкопчаеш наполовина (в долната част). В допълнение отново сложи високи обувки, за по-издължен и изтънен силует.

shirttwistedoffshoulderdesignersatchel_1024

А ако не ти се носят токове в ежедневието, не се притеснявай - всичките тези комбинации могат да се носят и с класическа кожена маратонка. Ние лично харесваме моделите на Stan Smith, защото са изчистени и семпли, което ги прави лесни за съчетаване с всеки един аутфит.

simplewaytiedupteestansmiths_1024_01

Автор: Мина Георгиева

Коментари

Какво друго от Стилът

В крак с времето

Интериорният дизайн е с едни гърди напред

Helloween за напреднали или Игра на черепи

За духовете на Дия де лос муертос, захарните черепи и още нещо

Случаен минувач: Somersby Edition

Хората на София за градския стил през лятото

От общината