Абсолютна трансформация

icon
Sofialive.bg

Кефим се на хора, които имат смелостта да преследват мечтите си. И на такива, които имат възможността да им ударят по едно рамо и го правят. За такива неща ще ти говорим - трима млади артисти искат да превърнат идеите си в реалност и този път има кой да им помогне.

Преди броени дни започна кампанията You Transform Today, зад която стои шведския бранд Absolut. В инициативата участват три имена, допринесли за иновационното развитие на своята област в България. Всеки от тях предлага различен проект, за който можеш да гласуваш до 29 ноември. Режисьорът Неда Морфова иска да реализира музикално видео, в което ще се превърнеш в помощник-режисьор. Концепцията й е замислена на седем етапа, всеки от които дава възможност публиката да промени участниците, музиката и историята в клипа.

Destructive Creation

Вторите избраници са симпатягите от Destructive Creation, които не спират с опитите си да променят градската среда. Сега в дейността им ще се включиш и ти, като им подскажеш с какво да се занимават този път - ултравиолетова сграда, стъклен робот или бар в рейс Икарус. И стигнахме до Самуил Петканов, един от основателите на Не!Новините. Новият проект на Самуил представлява интерактивна книга, в която отново ти определяш развитието на историята. Сюжетът ще се лута между аналоговото и дигиталното пространство и ще се случва това, което ти поискаш.

Samuil Petkanov

На финала те очаква специално парти в Централната минерална баня на 29 ноември, където ще послушаш Andy Butler от Hercules and Love Affair. Тогава ще разбереш кой е победителят, но не си мисли, че нещата приключват дотук. Тепърва ще трябва да помагаш с реализацията на проекта наравно с неговия автор - ще гласуваш за тема, стил, сюжети, участници и какво ли още не.

 


Отново изборът е между два адреса, но се спираме на тази на „Раковски", която няма зимна градина, но пък е светла, а когато е пълно, пак се диша