Sofia Live

е онлайн издание за градска култура, забавление и стил на поведение. Независима медия от нов тип – с модерна визия, умерено позитивна, искрена, спонтанна. Електронно издание, което разчита на авторски текстове, адекватни коментари и умело защитени тези; на свеж и достъпен език; на интересни и непреекспонирани лица; на стилни фотосесии.

Sofia Live

предлага внимателно подбрано съдържание, произведено тук и сега, от млади хора за млади хора.
Аудиторията на

Sofia Live

е между 21 и 45-годишна възраст - любопитна, образована, динамична. Талантливи хора, които търсят винаги новото, качественото, оригиналното. Обичат работата си, умеят да са делови и знаят как да се забавляват. Поемат рискове, имат собствена гражданска позиция, нямат време за губене.

Sofia Live

прави точно това: с внимателната си селекция пести време, с критичния си поглед обхожда по друг начин града; има памет за нещата, но и желание да ги подобри.

Sofia Live

е не просто преносител на информация, а и генератор на нелоши идеи и смислени събития; приятно четиво и добър пътеводител - за да сме там, където наистина си струва.
В справочната си част

Sofia Live

съдържа тонове полезна информация, структурирана така, че всяко търсене да води до лесно намиране. От програмата на кината, музиката на живо и тазседмичните партита през най-доброто от театъра, най-интересните изложби и най-новите места за хапване до центровете за красота и грижа за тялото. От аптеките, болниците и ветеринарните клиники през телефони за спешни повиквания и аварии, дежурни отделения и почистване по домовете до куриерски услуги, маршрутки и хамали. Изобщо - „Животът. Накуп."

Екипът

Илиана Симеонова, редактор

Външни автори

  • Милен Антиохов, интервюта и лайфстайл
  • Линда Николова, лайфстайл
  • Владислав Иванов, лайфстайл
  • Габриела Михайлова, лайфстайл и социални коментари
  • Костадин Костов, лайфстайл
  • Гергана Робертинова, лайфстайл
  • Георги Емилов, социални коментари