Вярвай в себе си

icon
Sofialive.bg

Младите това, младите онова... Да, ама младите си ги бива. Ако не вярваш, ето ти доказателство - виж историите на няколко успели българи, останали верни на себе си и своите интуиция, умения, цели. Отговорник за тази възможност е новата кампания на Ballantine's - Stay True People, която се фокусира върху примери от поколението Y и ти представя вълнуващите истории на десет личности. И е напълно готова да те провокира никога да не се отказваш и да преследваш мечтите си докрай!

Stay true people image

И така, всичко започва на 14 юли, когато на www.staytruepeople.bg ще светнат първите двама вдъхновители - готвачът Добрин Атанасов и оперната певица Мила Михова. Тя е на ти с влиянието на социалните медии върху любовните взаимоотношения между хората, а той определено знае какво да ти забърка в кухнята, така че да ти завърти главата.

Stay true people image

Освен тях двамата, очаквай още цели осем агенти и техните истории - кампанията продължава до 8 септември, а от Ballantine's ще те черпят с по едно вдъхновение всеки вторник. Кои са имената - пробвай да познаеш, пък ще видим. А дотогава - помисли (и ако искаш сподели) коя е твоята най-голяма мечта. И още нещо - как да я постигнеш. Защото ние твърдо вярваме, че невъзможни неща просто... няма. Чао и до скив!

ballantines_logo