Нова анимационна приказка от Cartoon Saloon

icon
Sofialive.bg

Вече сме ти казвали колко много обичаме анимациите на Том Муур и неговото студио Cartoon Saloon. Това са двете великолепни келтско-ирландски приказки The Secret of Kells и Song of the Sea. А сега от студиото пускат за малко лъч светлина към четвъртия им филм Wolfwalkers - той ще бъде и трети за режисьора Том Муур.

wolfwalkers image

Да, не си се объркал, след първите два ти разказваме за четвъртия, защото за третия - The Breadwinner вече се знае, че ще излезе в края на 2017 и ще бъде базиран по романа със същото име на Дебора Елис. Той е трогателна история за силата на афганистанско момиче, живеещо под режима на талибаните, което използва въображението си, за да избяга от ужасите на реалността.

wolfwalkers image

В Wolfwalkers отново имаме силно женско присъствие - момиче заминава с баща си в горите на Ирландия, за да учи тънкостите на лова. А какво точно става, можем само да предположим, след като гледаме тийзъра. Единственото, което е абсолютно сигурно, е че ни чака вдъхновяваща приказка, базирана на келтските легенди, съвсем в духа на първите два филма на студиото.