Подземен свят: Пробуждане 3D

icon
Sofialive.bg

Ето как става тази работа - нахъсаната вампирка Селен (Бекинсейл) се събужда, след като сума ти години е била замразена в някаква тайна лаборатория, за да разбере три неща. Първо - любимият й Майкъл е ритнал камбаната, второ - хората почти са изтребили и вампири, и върколаци, и трето - тя има дъщеря (Индия Айсли), която е нещо като първи представител на съвсем ново поколение кръвопийци. Допълнително получаваме и вампир чаровник (британеца Тио Джеймс), който й помага във войната срещу човечеството, плюс един супервърколак, който пък е тук, за да направи живота на всички доста по-сложен.

Този път режисьорът на предните три части (и мъжлето на Бекинсейл) - Лен Уайзмън, се подвизава само като сценарист, а на негово място са седнали шведите Манс Марлинд и Бьорн Стайн (от Storm и Shelter). Двамата се познават от деца и вместо да режисират едновременно, се редуват всеки ден, като хвърлят ези-тура кой да започне снимките на филма. „Така всеки от нас имаше време за презареждане и спокойно се подготвяше за своята част", обяснява Марлинд на любопитните журналисти.

с една дума
ВОЙНА. Всяка година светът харчи по 1.3 трилиона долара за военни цели, като 45% от тях излизат от джобовете на Америка. На обратния полюс е Исландия - единствената държава, която няма такива разходи, щото си няма и армия.

Пицария