Внедрени в час

icon
Sofialive.bg

Филм по сериал, но не кой да е, а едноименната продукция на Fox, която се излъчва от 1987-а до 1991-ва, форсира кариерата на Джони Деп и разлепи плакатите му по стените на всички тийнейджърки. Самият Деп не беше много доволен от цялата работа и едвам се измъкна от договора си - чак в края на четвъртия сезон. Сега обаче лошите чувства са забравени и той приема съвсем малка роля в пълнометражния, което е напълно достатъчно да вкара позастарелите фенове в салона.

Сценарият е писан от Майкъл Бекъл (Скот Пилгръм срещу света) и Джона Хил (също и в главната) - това талантливо копеленце, което тази година се размина с Оскар за второстепенната си роля в Кешбол. Та той плюс Чанинг Тейтъм (Корумпирани ченгета) са пратени от шефа си Айс Кюб обратно в класната стая, за да намерят дилъра на някаква нова синтетична дрога, понеже още го докарват младоци. Оттам се почват купони, мацки, простотии и преследвания с коли на фона на доста брутален хумор, който обаче тук си е точно на мястото.

с една дума
ЧЕНГЕТА. Първото полицейско управление в Щатите се появява през 1844-та в Ню Йорк, но Манхатан си имал патрули още през 1625-а, когато още се водел Ню Амстердам.

Bar & Diner