ReelFeel Open Air

icon
Sofialive.bg

Виждаме, че вече се понавърташ из любимия си град, така че няма много-много да се церемоним, ами ти пускаме директно информация за едно от по-добрите попадения в септемврийския афиш. Първият по рода си ReelFeel Open Air, освен че ще те замъкне на необичайна (но извънредно подходяща) парти локация, ще ти замае и главицата с възприятна комбинация от изпълнители.

На 17 септември, навръх празника на София, ще се видим при складовете зад митницата, които отварят широко врати за: Bonobo Live Band, Wolf + Lamb, Kutmah, 1000names, Clipper, прожекция на We Are Modeselektor (за германското глич дуо, любимци на нашия любимец Том Йорк) и визуалните атаки на Phormatik Visual LAB.
Ей така, ударно, са решили да започнат третия си клубен сезон ReelFeel и хич не им се скромничи само с една сцена, затова са решили да обособят две, на които в (надяваме се) топлата вторник вечер ще се изявят споменатите по-горе господа.

szjerdene_katarina_acel_798_02
Szjerdene, фотография Katarina Acel

Чакаме Bonobo с целия му бенд, с чисто нов албум (The North Borders) и в комплект с една ужасно симпатична млада дама - Szjerdene, чиито вокали се очаква направо да мачкат.

Wolf + Lamb са специалната трансатлантическа пратка, която ще получим за първи път на ReelFeel Open Air. Директно от сърцето на Ню Йорк, Ню Йорк (пеем, в случай че не чуваш) се задават Nick Monaco и Zev Le Wolfe, чието майсторско смесване на стилове зад пулта, смятаме, ще ни дойде съвсем добре.

Kutmah е също толкова интересен, само че се подвизава по-близо до нашето царство. Британец с египетски корени, врял и кипял в клубове из целия свят. Удоволствие ще е да се чуе на живо.

В така получената идилия чудесно се вписват нашите 1000names и Clipper, които, за щастие, не са внос, а са си чисто и просто родно производство - без примеси и ГМО.


Билетите по 35 лв. са тук и тук или 40 лв. - на място

Текст Борис Иванов / на снимките горе: Bonobo, Wolf + Lamb, Kutmah (фотография rbmaradio.com)