Dream Theater от Щатите

icon
Sofialive.bg

Несъмнено една от най-обичаните, уважавани и последователни групи в световната прогресив рок и метъл сцена, Dream Theater са все така на върха и високо в сърцата на феновете си вече 25 години. А на 29 юли ще можем да ги видим за втори път в София и трети в България в зала Фестивална, на един много специален концерт.

dt29-copy_600

За пръв път гледахме легендарните Dream Theater през 2002, когато концертът им съвпадна с този на не по-малко тачените от световното метъл общество Halford и Slayer на стадион Академик. Седем години по-късно американците свириха на фестивала в Каварна, а сега ще ги видим за пръв път с абсолютния виртуоз на барабаните Майк Манджини, който зае палките от напусналия през 2010 барабанист Майк Портной.

На 29 юли Dream Theater ще излязат в пълния си блясък, като групата е на едно различно турне, като всеки концерт от обиколката преминава под името A Night With Dream Theater. И е наистина така - прогресив величията всеки път изнасят тричасово шоу, което представя миналогодишния им, дванайсети албум Dream Theater, както и обширна колекция от техни пиеси от различните периоди на групата, включително и парчета, които американците изпълняват за пръв път на живо едва на това турне.

dtlive_984

Ако наистина искаш да видиш една от най-големите рок и метъл групи отблизо, Dream Theater пускат и VIP оферти за шоуто, включващи мийт енд грийт, автографи, персонална снимка с групата, в зависимост от избрания пакет. Цените са от 187 до 362 лв. и са комбинирани и с билет за концерта. Така че, зареди се с билет и се приготви за една специална вечер с Dream Theater в последния вторник на юли.

Dream Theater са на 29 юли в зала Фестивална
Билети по 60, 70 и 80 лева от Ticketpro


Текст Ивайло Александров