16 години H.M.S.U.

icon
Sofialive.bg

В края на месеца Party Center 4 km за пореден път ще се превърне в истински музикален диспансер. Традиционното голямо бас събитие ще стартира в 22:00 на 24 януари и обещава да бъде едно от най-запомнящите се (в което грам не се съмняваме). Поводът си го знаеш - българската дръменбейс формация H.M.S.U. навършва цели 16 години. Честито да им е!

mind_vortex_902
Mind Voltex

Дойде време да отгърнем завесата и да ти споделим за какво да се готвиш. И в четирите зали на парти центъра ще те чака различна изненада. В зала 1 ще откриеш артистите от британския дръм лейбъл Ram Records. Ще чуеш Mind Vortex - двама юнаци от източна Англия, които може би знаеш и като Stefan Anfield и Laurie Carroll. Те всъщност са класически музиканти, които се влюбват в дръменбейса от пръв поглед, грабват каквато техника могат да си позволят по онова време и започват да реализират мечтите си.

rene_lavice_750
Rene LaVice

С тях ще бъде и Rene LaVice, който освен диджейските си изяви се подвизава като продуцент и се занимава с кино. Канадецът дебютира през 2009 и от тогава не спира да хваща погледите на артисти като Nick Grimshaw, Crissy Criss и Bailey, и дори DJ Andy C. Няма да пропуснем и Frankee (на втората снимка горе), който също ще кацне у нас, за да развихри музикалното си въображение.

dj_ss_898_01
DJ SS

Зала 2 пък ще се разтърси по повод 25 години Formation Records. Представители на лейбъла у нас ще бъдат британците DJ Grooverider (на третата снимка горе) и DJ SS. И следва музикална мистерия - ще има MC, в зала 3 ще се вихри още един дръменбейс лейбъл, както и чуждестранен диджей, а зала 4 е оставена в ръцете на българските артисти. Ако трябва да обобщим: ще се радваш на цели четири зали със супер яки изпълнители и много, много дръменбейс!


Билети по 20 лв. до 23 януари от Eventim и по 25 лв. в деня на събитието