One Man Party

icon
Sofialive.bg

Отново дойде време да чуеш на живо четири великолепни електро проекта. А това, че те са четири различни лица на един и същи човек, няма никакво значение. Или има цялото значение на света. Както си избереш. Говорим за Иван Шопов, разбира се. А че Иван е мега талантлив и хиперпродуктивен има десетки доказателства. Никак не се шегуваме - броят плочи, които е издал с всеки един от проектите си, отива към трицифрено число.

limewax ivan shopov image

Защо четири лица ли? Ами, всъщност са девет. Само че на 15 април Иван Шопов ще ти покаже само четири от тях. И са му нужни просто защото музикалните му интереси и вкусове са всеобхватни. Защото, освен с отношение към електронната музика, Иван и до днес е фен на екстремния метъл. Защото обича красотата на автентичния фолклор. Защото се потапя с еднакво удоволствие в дълбокото безбрежие на ембиънта и вилнее с агресивен дъбстеп или дръменбейс.

Всеки от проектите му този път ще бъде със специален гост от родната музикална сцена. Иван Шопов + Mytrip & Climaxim. Drum Kid & Kliment. Бalkansky ще бъде в комбинация с дамите от Avigeya. А с Cooh ще видим и чуем Limewax. Четири солидни причини да присъстваш на One Man Party, не можеш да откажеш, нали?

Билети по 20 лева на входа на клуба

Текст Ивайло Александров