Mixtape 6 years

icon
Sofialive.bg

Голям да пораснеш е едно от любимите пожелания. А клуб Mixtape 5 си е голям - с двете си зали, стотици концерти и партита и хиляди готини хора, които са танцували, пяли, пили и дивяли на яката музика, която тресе стените му. Сега любимият клуб става на 6 и партито, което ни е подготвил, за да празнуваме заедно с него, е грандиозно. Виж сега какво става!

mixtape 5 6 years image

Нощта на 3 февруари е запазена за силни диджей сетове. На пултовете ще се редуват разнородни и разностранно талантливи електро нинджи. Има и специален гост - електро-хип хоп дуото от Великобритания Stööki Sound. Ако искаш да им лепнеш само един етикет, моля, ползвай думата бас. Освен тях със саунд ще те блъскат Sava, Future Sounds of Sofia, Eskudrone и още, и още... И така до светло.

Future Sounds of Sofia image
Future Sounds of Sofia

На 4 февруари е концертното парти. Жива свирка, както викат комшиите от запад. И виж само какво става - Wickeda (при това с обновен състав), Ogi 23, кор-авите момчета от Last Hope, The Top Stoppers - веселба голяма!

last hope image
Last Hope

А понеже на рожден ден има подаръци, Mixtape 5 са приготвили адски як такъв за трима от купилите билет и попълнили анкетата. Тоест, трима души ще си тръгнат със Златен билет. Какво означава това ли? Ами, елементарно - до края на 2017 ще могат да гастролират из програмата на клуба без да плащат вход. За абсолютно всяко събитие! Е, това ако не е яко!


Билетите са в Eventim, по 15 лева за вечер или 20 за двете