Четвъртото издание Fuckup Nights Sofia vol.38 с трима интересни гост-лектори

icon
Sofialive.bg
Източник: Fuckup Nights

Пред прага сме на четвъртото издание за сезон 2023 г. на Fuckup Nights Sofia на 12 септември. Разбира се, трите гост-лектори с изключителна експертиза в умението да се проваляш отново не са за пропускане.

Нека ви ги представим накратко:

Гост №1 на Fuckup Nights Sofia vol.38 - Таня Терзийска

Таня Терзийска е "свързващ човек" с високи нива на любопитство към хората и ентусиазъм към всичко, с което се захване. Тя предпочита да се занимава с разнообразни проекти и избягва по всякакъв начин рутината в работен план. 

Таня е магистър и сертифициран кариерен консултант. Стартира дейността си през 2010 г., като организира различни събития и помага на ученици да изберат кариерната си посока. Следват разнообразни проекти, които включват издаване на аудио книги, изграждане на дамски общности и организиране на събития. 

През 2019 г. стартира дейността на WORKY - споделен офис в София. Началото е изпълнено с цветя, рози и позитивни очаквания. Всичко върви прекрасно до март 2020 г. Следват трудни дни и неприятни преживявания, примесени с професионално прегаряне и бизнес несполука. 


Таня вярва, че неуспехите идват да ни научат как да сме по-добри към себе си и да не се притесняваме от промените в живота.

Днес, Таня организира месечното събитие за резюмета на бизнес книги BookTalks. Помага на професионалисти в различни сфери да управляват кариерата си и да развиват пълноценни мрежи от контакти. През 2022 г. стартира подкаста за кариерни промени - "Отначало". 

Гост №2 на Fuckup Nights Sofia vol.38 - Ирена Комитова

Ирена Комитова е издател на най-луксозното списание у нас PREMIUM Lifestyle, представител на The Economist Group за България, организатор на TEDxVitosha, eдин от създателите на EMBA програмата на Aмериканския университет в България, член на УС на Дамски форум, член на Надзорния съвет на Оргахим АД, мениджър с над 25-годишен корпоративен опит за брандове като Oriflame, Allianz и BMW.

Магистър от Stanford Graduate School of Business, възпитаник на Семинара за лидери към училището за външна политика на Georgetown University във Вашингтон, глобален лидер за бъдещето от Световния икономически форум в Давос, жена-мениджър на годината. Нищо от световните ѝ професионални признания не може да се сравни с щастието да е баба на две великолепни момчета – на 8 и на 3 години.

Ирена ще ни сподели нейните ценни 9 П урока и какво може да ти се случи, докато се опиташ да научиш другите как да си мърдат ушите.

Гост №3 на Fuckup Nights Sofia vol.38 - Владимир Борачев

Владимир Борачев е съосновател и управляващ партньор на Менторис ООД. Завършил е Випуск ‘88 на Английската гимназия в София, първи випуск на Американския Университет в България със специалност "Бизнес администрация" и МВА програмата на IESE Business School, Испания. Той има зад гърба си солиден професионален опит, натрупан на 11 ръководни позиции в района на Централна и Източна Европа, Турция и Египет. От 2011 г. подкрепя ръководители да стават по-добри лидери и личности чрез коучинг, менторство и обучителни програми.

Владо е гостуващ преподавател в програмата за ръководни кадри (ЕМВА) на Американския университет в България (2010 - 2017; 2021 - ). Има сертификация и акредитация за професионален коуч (РСС) към Международната коучинг федерация (ICF) и е автор на нашумялата практична книга за ръководители "Пътешествие за лидери".

Владо е шило в торба и не се страхува да експериментира, да рискува и да се проваля. Може да разкаже множество истории в тази посока. С нас ще сподели как се е прецакал с инвестиция в може би най-скъпата ливада в България и как е станал земеделец по неволя с многократно челно съприкосновение с различни препятствия.

Дори и все още да не сте разопаковали багажа от последното си лятно приключение, елате! Ще бъде наистина вдъхновяваща срещата с тях. Водещ на събитието ще бъде актьорът Иван Тодоров.

Кога: 12.09 (вторник), отваряне на врати 18:30 ч., начало 19:30 ч.

Локация: Кино Cabana

Ограничен брой промо билети -20% ТУК (Билетите не подсигуряват седящо място.)

Официално събитие във Facebook ТУК