Музеят на илюзиите с нови изненади по повод Свети Валентин

icon
Sofialive.bg
Източник: Музей на илюзиите

Tози уикенд - 13.02 и 14.02, някъде в центъра на София, науката и романтиката имат любовна среща

Музей на илюзиите е пространство, в което можеш да надникнеш отвъд физичните закони и да запечаташ незабравими спомени с нестандартна перспектива, но най-хубавото е, че ще споделиш това с любимите си хора.

Експозицията на музея е създадена така, че да стимулира сетивата, а любезните асистенти се грижат информацията за всеки експонат да бъде предадена по интерактивен начин. Представени са истории от миналото и настоящето, от света на физиката, оптиката, механиката и химията. Всичко това е съчетано с много забавление на местата за снимки - там където светът става безкраен или се обръща с главата надолу; там където лицата се смесват, а малчуганите стават великани. Музеят на илюзиите е образователно и забавно преживяване за цялото семейство.

Специално за Деня на влюбените, създадетелите са се постарали да добавят тематични акценти към някои от най-популярните места за снимки. Колоритната творба на младата художничка Анелия Адова (Anelly Style) подсилва усещането за романтика в обърнатата стая. Освен това, всеки посетител ще има възможността да се наслади на специално подбрано за повода лакомство.

Наистина, в света на илюзиите нищо не е такова каквото изглежда, но авторите на идеята твърдо вярват, че любовта не е илюзия, а свръхреалност!

 

Цени на билетите:

Възрастни 23 лв.
Студенти, ученици и пенсионери 18 лв.
Деца
(от 3 до 6 години) 9 лв.
Семеен билет
(2 възрастни + 2 ученици) 68 лв.
Под 3 години - Безплатно


(Цените са такива от 12.03.2023 г.)

 

Повече информация: www.museumofillusions.bg