Камерън Диас проговори защо се е отказала от киното (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg

Много от феновете на Камерън Диас бяха разочаровани, когато през 2018 г. разбраха, че тя е решила да се "пенсионира" от киното. На въпросите "защо" отговор наскоро даде самата актриса в интервю пред Гуинет Полтроу в поредицата ѝ Goop Health: The Sessions.

Актрисата не е участвала във филм от римейка на „Ани“ през 2014 г.

Диаз призна, че се е почувствала така, сякаш е преобразила част от живота си, когато се е отдалечила от Холивуд. Звездата от „Ангелите на Чарли“ се почувствала изморена от светлината на прожекторите и знаела, че трябва да направи нещо.

Интензивният начин на живот на актьора, даването на интервюта и постоянното обграждане от пресата по думите ѝ никога не са ѝ били "съвсем удобни", но знаела, че това е "част от работата". Усетила, че трябва да започне отначало, когато навърши 40 г. (на толкова Диас стана през 2012 г.).

"Мисля, че докато си на 20-30 г., градиш живота си, но на 40 г. е съвсем различно и имаш нужда от нов план", споделя тя, признавайки, че до тази възраст е постигнала много.


Взимайки решението да си бъде "самодостатъчна", постига своеобразен мир със себе си. Към днешна дата не съжалява за това, защото най-накрая имала време да се погрижи за себе си. И се отдава на семейството и приятелите си.

"Трябваше да изгладя много взаимоотношения, други да изградя наново, тъй като постоянно отсъствах", споделя Камерън Диас. В този период тя среща и настоящия си съпруг и не се бави с решението да се омъжи за него, защото и двамата били убедени, че "точно това трябва да направят".

Въпреки това звездата от „Ваканцията“, която роди първото си дете - дъщеря си Радикс, от съпруга си рок звездата Бенджи Мадън преди малко повече от шест месеца, не изключи връщане във филмовия бизнес в бъдеще.