Двоен билет за кралиците на диското Прешъс Уилсън и Саманта Фокс

icon
Sofialive.bg
Източник: PR, колаж: Actualno.com

Двоен билет за кралиците на диското Прешъс Уилсън и Саманта Фокс пускат организаторите на партитата "Ретро" на 17 ноември и "Диско Дивас" на 24 ноември в столичния клуб "Ялта" поради големия интерес към събитията. Билетът е на цена от 85 лева и включва достъп до двете партита с участието на Прешъс Уилсън и Саманта Фокс плюс уроци по диско танци от дует "Expose" в зала 2 на столичния клуб "Ялта".

Специални зони, аранжирани като в прочутия клуб СТУДИО 54 в Ню Йорк правят организаторите, за да пресъздадат диско атмосферата на 70-те и началото на 80-те години.

Ирина Флорин подготвя специална изненада за феновете като ще представи някои от най-големите си хитове като "Цвят лилав", "Мога" и "Пътуване" в нови диско ремикси. Очаква се за хита "Пътуване" на сцената да се качи и Мариус Куркински, който участва в хита и клипа на "Бел Епок".

Фотограф: Диляна Флорентин

Повече за двете партита

"Ретро парти" на 17 ноември и "Диско Дивас" на 24 ноември ще върнат атмосферата на класическите диско партита. Дрескод от епохата, специална сцена и светлинни ефекти ще превърнат клуб "Ялта" в сцена за танци с добро настроение.

Прешъс Уилсън ще се качи на сцената в 23 часа на 17 ноември, за да представи за първи път пред българска публика новото си шоу "Диско кралица", събрало най-големите ѝ хитове. С него вокалистката на група Eruption отбелязва 50 години успешна кариера като солов артист.


Саманта Фокс идва със своя диско балет. Нейният спектакъл, с който обикаля Европа през последната година започва в 23:30 часа на 24 ноември. И тя е заложила на големите си хитове като "Touch Me (I Want Your Body)" и "Never Gonna Fall in Love Again".

За тези, които искат да научат по-добре различни диско стъпки, ще се грижи през цялото време дует "Expose" в зала 2 на клуб "Ялта", където Цвети и Светльо ще предадат своя опит от дансингите на най-известните европейски клубове. За доброто настроение на дансинга на 17 ноември ще се грижи DJ DIMI, а на 24 ноември - DJ Глория Петкова.

Билети за двете събития и за двойния билет можете да намерите ТУК.