Последното издание на Saturday Ritual се задава тази събота

icon
Sofialive.bg
Източник: ПР

Последното изданиe на Saturday Ritual преди Ritual Gatherings Festival for July Morning се задава с пълна сила! Датата е 21 май на обичайното място - Kitchen 59 Rooftop Bar.

За музиката и доброто ви настроение ще се погрижат Annna, Васил Владимиров и Thе Foreigners. Очакват ви още приятни изненади и авторски коктейли на покрива на Kitchen 59, бул. "Цар Борис 3", 59.

Анна-Мария – Annna е младо, но много добре познато име в клубните среди, като преди 3 години решава да стартира своя парти концепция – Isterika, която се отличава със свободата и съчетанието на различни електронни стилове. Рамо до рамо често с нея застава и Васил Владимиров, което е гаранция за купон!

Партито на 21 май започва в 16:00 и ще продължи до 22:00 часа.

Билети на ritualgatherings.com или на вход: 20 лв.

За Ritual Gatherings:

През последните 8 месеца, фестивалът Ritual Gatherings се настани на софийска локация за малки дневни събития от поредицата Saturday Ritual. Тази събота е последното издание на поредицата преди фестивала на плаж Камчия от 30 юни до 3 юли.


Saturday Ritual цели да наложи концепцията за дневни партита и различни локални артисти, без да се ограничава в стила музика. Организаторите дават на публиката разнообразно звучене всеки месец, като в предишните издания участие взеха артисти, като Raredub, Boyan & Zimone, Factuaw, Ihou, Boris The Hertbreaker, Stephen Popov и други.

Преди Ritual Gatherings for July Morning, ще можете да намерите концепцията и на Бакхус Streat Fest, Sofia Pride, а официалното пре-парти на фестивала предстои на 11 юни в КУБО, Варна.

***

За Ritual Gatherings Festival for July Morning:

Ritual Gatherings Festival for July Morning стартира на 30 юни, като спазва традицията да сложи начало на тридневното преживяване с Ритуална Вечеря, която тази година ще се настани между устието на река Камчия, морето и типичната за местността бяла дюна. Тази година един от най-големите и красиви плажове у нас ще се превърне в галерия за съвременно изкуство на открито с изложба на някои от най-обещаващите млади автори у нас. Фестивалът има 5 направления: природа, музика, изкуство, ритуали и храна, основополагащи фактори за културната идентичност на всеки човек. Всяко от тях ще бъде засегнато под различна форма и в различни дисциплини, а екологията ще бъде основен фокус, съпътстващ всяка стъпка от преживяването на посетителите. Научете повече ТУК!