Рок съзвездие представя новия си албум през февруари!

icon
Sofialive.bg
Източник: Организаторите

През месец февруари в България пристигат едни от най-големите рок легенди, за да представят новия албум на д-р Врабевски - "Life Motion".

Негово Рок Величество Саймън Филипс (Toto/Protocol), чудовищният глас Рони Ромеро (Rainbow) и прогресивният вокал от Лондон Ричърд Грисман (River Hounds) ще изпълнят хитовете на Intelligent Music Project. Към звездното трио ще се включат едни от наи-добрите български музиканти: Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Турнето ще продължи 9 дни и ще се проведе в 3 държави:

Варна- 21.02, Фестивален и Конгресен Център

Пловдив- 22.02, Драматичен театър

София- 23.02, Sofia Live Club

Амстердам- 27.02, The Waterhole live music bar


Кьолн- 29.02, MTC Cologne

“Life Motion” е петият музикален шедьовър на създателя на Intelligent Music Project – д-р Милен Врабевски. За пореден път в музикалния проект се включват легендарни музиканти като Саймън Филипс, Ричард Грисман, Джон Пейн и Рони Ромеро , които са оставили своя несравним почерк върху 12-те нови композиции на д-р Милен Врабевски.

Световноизвестният барабанист и автор на музика Саймън Филипс участва в записите не само на барабаните, но и като музикален копродуцент, заедно с д-р Врабевски и Иво Стефанов.

“Sorcery Inside” съчетава в себе си химията и богатата и многопластова стилистика на всички предишни албуми на IMP (I-III) с акцент върху китарите и мелодичното прогресив звучене. Запомнящите се мелодии и динамичните рифове елегантно допълват страхотните вокали на Пейн, Уилямс, Сентънс и Грисман. Групата на Саймън Филипс, сформирана от него в Лос Анджелис веднага след поканата за участие в проекта, оставя своя почерк в парчетата от целия албум. Записите са направени през есента на 2018 г. в Brotheryn Studios в Калифорния от Саймън Филипс (барабани, перкусии) и Ърнест Тибс (бас китара), Джеси Зибенберг (китари, вокали) и Дейв Палмър (клавири).

Билетите за турнето са вече в продажба на www.intelligent-music.com, както и на концертните локации във вашия град.