Тренировки, игри и музика в София

icon
Sofialive.bg
Източник: Щък тук-там

На 22-23 ноември младежите в София ще имат възможност да посетят безплатния мини-фест „Щък тук-там” на няколко локации в града. Събитието стартира на 22-ри петък от 14:00 часа с различни дейности и занимания през целия ден в скейт парк „Five High” на ул. „Владайска река” 4, ет. 5.

Посетителите на „Щък тук-там” ще имат възможност да се включат в безплатни уроци по скейтборд и кънки, тренировки по джаги, творчески работилници, както и във всякакви други дейности - игри, слаклайн, freestyle football и други. В събота са предвидени състезание по скейт и кънки „Best tricks”, графити предизвикателство с награди, както и турнир по джаги. И през двата дни на фестивала ще има още концерт, игри и младежка информация. Младите хора ще могат да научат как да се включат в актуални програми и проекти за доброволчество, стажове, и обучения както в страната, така и в чужбина. Част от дейностите ще се осъществят с подкрепата на местни организации и участници.

Като част от програмата на „Щък тук-там”, на 22-ри от 17:00 часа в „Зона21” на ул. „Христо Белчев” 3 ще се проведе и кратка среща с различни организации от града. Представителите им ще могат да получат информация как да кандидатстват за финансиране от програма Европейски корпус за солидарност, и как да включат доброволци, които да подкрепят работата им. Срещата е отворена, но е необходимо желаещите организации да се регистрират на място.

За повече информация може да разгледате страницата на събитието във фейсбук.