12-тото издание на "Капана фест" е вече тук

icon
Sofialive.bg

Задава се Капана Фест 2022! Тази година ще ви посрещнем на новата си локация – мостът над ул. „Гладстон“.

Знаем че обикновено изпращате лятото с нас, но този път ще го посрещнем заедно и с разхлаждащи напитки  на тази необичайна за нас досега локация.

Ще започнем с нашата сцена „Капана“ , която ще е точно до античния Одеон на Филипопол и ще гарантира незабравимо музикално изживяване. Заедно с LALALAR (Turkey), Phuture Shock, Kan Wakan, и  REVERIE (USA) ще добавим фантастичен саундтрак към красотата на Пловдив, за което  ще ни помогнат  и: Tony A, Les Animaux Sauvages, Stefan Skill Kolev , Visitor Yan Q, Selector Stiliyan, JiJo, DJ TODD, Fingertone & Malik, Елен Кожухарова ELEN, Bloodrush,  Clavexperience, ЖЛЪЧ, Гена и специалните ни гости DreCat & Sage One the Wise (U.S.A)

На 24.06 ще бъде една специална петъчна вечер A Night for Boogie, посветена на Йордан Ставрев - Бирата а.к.а Ramsey Hercules. Той беше един от най-колоритните столични герои, меломан, колекционер на грамофонни плочи и продуцент на музика. В негова памет   заедно с бандата му Phuture Shock и доверените приятели по призвание DJ Skill, Visitor Q, selector Stiliyan, DJ Todd, Jijo ще създадем едно необичайно парти, което ще бъде последвано  и от много други изненади.

По време на фестивала ще се радваме на освежаващи напитки, коктейли, street food предложения, както и емблематичната украса на Капана Фест, бар и лаундж зони, много зеленина и най- големият до момента Базар ‘’Капана’’. Този път в него ще вземат участие 110 участника с био и натурални храни, напитки и козметика, авторски изделия, модни марки , художници, бижутери, грънчари, дърводелци, занаятчии и дизайнери.

За Ваше удобство на всеки един от базарните щандове ще може да заплатите безконтактно.

Всичко това ще е подправено със свежа музикална селекция  благодарение на Stefan Skill Kolev (DJ Skill) и изпълваща душата зеленина .


Ще дадем всичко от себе си да направим това всеобщо забавление смислено, защото заедно с Нощ на Ангелите ще насочим вниманието ви към нещо, което ще ни направи по –добри и значими, а именно възможността да помогнем на дете и родителите му в нужда. Каним всичките ни посетители и участници активно да се включат в групата Заедно за Бояна, като скоро ще ви разкажем в детайли, как още ще може да помогнете!

Ще има много за виждане и за разказване, защото Капана Фест 2022 ще е незабравим и пълен с изненади.

 За да зарадваме  и най –малките  посетители на ‘‘Капана Фест‘‘ заедно с  Държавен Куклен Театър Пловдив ще дадем възможност на 160 деца да посетят безплатно  две представления:  ‘‘Чук и Пук ‘‘- 24 Юни от 18:00 и  ‘‘Приказни Бъркотии‘‘ на 26 Юни от 18:00 – Безплатни талони ще се дават на касата на Куклен Театър Пловдив в дeня на постановките.

 

Пълната програма на музикална сцена ‘‘Капана‘‘ може да видите тук:

https://www.facebook.com/KapanaFest/photos/a.487735998048757/2351293468359658/

 

За повече информация:

facebook: https://www.facebook.com/KapanaFest/

FB-събитие: https://www.facebook.com/events/811931343110485/?active_tab=discussion