Fuckup Nights Sofia Vol. 36 на 18 юли в кино Кабана

icon
Sofialive.bg
Източник: Fuckup Nights

Fuckup Nights Sofia е сцената, на която приканваме всички смели оратори да споделят своите истории за провали в бизнеса, прецаквания в професионалната сфера, в която се развиват, уроците, които са научили и стремглавото им завръщане след това.

Във второто издание за сезон 2023 г. на Fuckup Nights Sofia гостуват трима изключителни мъже, които с готовност ще се качат на сцената и ще ни разкажат за провалите си и приноса им. 

Гост №1: Велизар Величков

Велизар Величков завършва НАТФИЗ със специалност актьорско майсторство за драматичен театър през 2010 г. Той е сериен предприемач в сферата на дигиталните технологии. През последните 13 години част от проектите, с които се занимава, са: Grabo.bg, Trendo.bg, Opoznai.bg, 1ForFit, Gospodari.com, Artvent и др. 1ForFit е компания, която продава хранителни режими онлайн в над 180 държави на повече от 30 езика, с годишен маркетингов бюджет от над 15 милиона долара.

От 2019 г. Велизар инвестира в редица компании като Angel Investor. От 2022-ра година е част от борда на директорите на HR Capital, а от 2023 г. е част от борда на директорите на BESCO. Актьор по образование, предприемач по професия и пътешественик по призвание, Визо ще ни разкаже на сцената на Fuckup Nights Sofia за най-големите провали с много детайли и изводи от тях.

Гост №2: Стефан Иванов


Стефан Иванов вярва, че честният бизнес е най-добрият начин за просперитета на България. Той цели да има повече български фирми, които да оперират успешно на световно ниво. Така повече хора ще се развиват професионално в родината и ще допринасят за положителното развитие на обществото.

В 9-ти клас Стефан започва да програмира и завършва информатика в Софийския университет. Работи от първи курс и бързо разбира, че бизнес страната на информационните технологии и развитието на стартъпи е неговата страст. На 22 години започва работа като софтуерен архитект в стартъп за енергийна ефективност. На 26 години ръководи IT проект за няколко милиона евро за банката на Volkswagen в Брюксел. След това развива бизнесите на две технологични компании, като отговаря за стратегията и продажбите.

Преди 5 години става един от основателите на Ампеко - софтуерна компания, която разработва платформа за управление на зарядни станции. Те имат клиенти в цял свят - от стартъпи, с общо финансиране няколко милиарда, до едни от най-големите компании в света. Привлекли са 16 милиона долара инвестиция от BMW I Ventures, Launchub и немски инвеститор. Фирмата в момента надминава 100 души и отваря офиси в Европа и Америка.

Стефан ще ни разкаже какво означава да повярваш, че клиентът ти няма алтернативи и какви са уроците, научени от това. 

Гост №3: Иван Лекушев

Иван Лекушев е съосновател & CEO на BGO Software – българска софтуерна компания, специализирана в разработката на дигитални здравни технологии. Завършва в Американския Университет в България със специалностите Бизнес Администрация и Политология. Иван е съ-основател на една от водещите безплатни IT образователни институции в страната - Уеб Академия, както и благотворителната Фондация - "От Любов към България".

Иван е визионер, мотиватор, музикант и мечтател. Мотивиран от поставянето на високи цели и постижения, той има дарбата да вижда възможности, когато мнозина не успяват.

Възможно ли е да станеш предприемач в IT индустрията без да искаш и защо е важно да слушаш майка си? Иван Лекушев успява да ни отговори на тези въпроси, както и да ни сподели какви уроци е научил по пътя си, които му помагат да взима решения днес.

Заповядайте и станете част от глобалното семейство на #FuckUpNights.

Кога: 18.07 (вторник), отваряне на врати 18:30 ч., начало 19:30 ч. Локация: Кино Cabana

Билети можете да закупите ТУК, а повече информация можете да откриете в официалното събитие във Facebook.